fbpx

Fati på UEFAs hold af gennembrudsspillere i La Liga

Magnus Wind - 22.07.20

© Getty Images
// Ansu Fati

Ansu Fati har været et af de positive indspark for Barca i en ellers svær sæson. Nu er offensivspilleren blev kåret til UEFAs hold, der består af La Liga-spillere, som har fået deres gennembrud i denne sæson. 

Før denne sæson var der ikke mange Barca-fans, som havde hørt om Ansu Fati, men det har ændret sig som sæsonen er skredet frem. I begyndelsen var holdet hårdt ramt af skader, hvilket resulterede i spilletid til den unge offensivspiller med de afrikanske rødder. Siden debuten i anden spillerunde mod Real Betis, har Fati spillet hele 32 kampe for catalanerne. Her er det blevet til otte mål og en enkel assist. 

De gode præstationer har nu kastet en flot kåring af sig. 17-årige Fati er nemlig blevet kåret til årets hold, som består af spillere, der har fået deres gennembrug i denne La Liga-sæson. Det er den europæiske fodboldorganisation UEFA, som står bag holdet. Dette er med til, at understrege, at Barca-spilleren har haft en rigtig god debutsæson. 

Holdet består også af følgende spillere: Unai Simón, Victor Díaz, Domingos Duarte, Jule Koundé, Pervis Estupiñan, Fede Valverde, Martin Ødegaard, Takefusa Kubo, Lucas Ocampos, Carlos Fernández og altså Ansu Fati.

.:FORSIDE:.