fbpx

Fire udebanemål til PSG gør det meget svært i Paris

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.02.21

// PSG


Forud for kampen mellem Barca og PSG tirsdag var franskmændenes plan klar. De kom til Camp Nou for at blæse Barca bagover, hvilket man må sige de lykkedes med. De fire udebanemål til PSG gør det meget svært for Barca i Paris.

Når Barca skal en tur til den franske hovedstad i marts for at spille returkampen mod PSG i Champions League, så bliver det med et meget skidt udgangspunkt med nederlaget på 1-4 hjemme til PSG. Fire udebanemål til de franske mestre tegner ikke godt for videre deltagelse i turneringen for Barca.

Med resultatet tirsdag aften på 1-4 i Barcelona skal Barca som minimum vinde 0-4 på udebane mod PSG for at gå videre til kvartfinalen i Champions League, men med tanke på catalanernes defensive mangler, så bliver det nok svært at holde nullet på Parc des Princes.

Det var dermed et meget skidt resultat, som Barca fik i gårsdagens kamp. Barca har dog før vist, at de kan overkomme svære situationer som denne. Det så man i 2017 med comebacket med 6-1 sejren over netop PSG, men det er ingen hemmelighed, at langt de fleste ikke tror på en gentagelse af miraklet på Camp Nou.

.:FORSIDE:.