fbpx

Font: 'Xavi ønsker Jordi Cruyff som sportsdirektør'

Magnus Wind - 04.11.20

// Xavi // Jordi Cruyff // Font

Victor Font, en af kandidaterne til det kommende præsidentvalg i Barca, forklarede mandag aften nogle af aspekterne af sin kampagne. Her gjorde han det klart, at Xavi ønsker at Jordi Cruyff skal blive klubbens nye sportsdirektør. 

Valgkampen for at blive Barcas nye præsident er for alvor gået i gang. Mandag aften afholdte Victor Font et virtuelt møde med klubbens fans, hvor kandidaten forklarede nogle af sine planer. Font har tidligere udtalt, at han ser Xavi som den kommende træner for forretningsmandens projekt. Ifølge Font selv, så ønsker Xavi at det bliver Jordi Cruyff, som bliver klubbens nye sportsdirektør. 

'Jordi Cruyff er Xavis drøm som sportsdirektør. Vi er overbevidst om ham'. Sagde Font til det virtuelle møde, hvor han også åbnede op for, at Carles Puyol kan vende tilbage til Barca. 'Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt, for at få et talent som Puyol tilbage til klubben. Han skal være involveret i Barca i de kommende år'. 

Font gav også navnene på de personer, som skal lede La Masia, hvis han ender med at vinde præsidentvalget. 'Joan Vilá og Albert Benaiges er en del af den struktur, som vi har i tankerne til akadamiet'. Dermed har Font sat navne på de personer, som han ønsker skal være en del af sit projekt, der skal genrejse Barca. 




 

.:FORSIDE:.