fbpx

Første tre sejre i træk under Koeman i La Liga

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.01.21

© Getty Images
// Ronald Koeman // Granada

Med sejren over Granada på udebane lørdag har Barca nu vundet tre kampe i træk i ligaen. Det er første gang at det sker under Ronald Koeman, hvilket siger meget om de store udfordringer klubben har haft.

De seneste tre kampe i La Liga har Barca vundet over Granada, Bilbao og Huesca. Koeman har prøvet at vinde tre kampe i træk med holdet tidligere på sæsonen efter kampene mod Kiev, Osasuna og Ferencvaros, men med sejrene over Granada, Bilbao og Huesca er det altså første gang, at den hollandske træner kommer op på en sejrsstime på tre kampe i træk i ligaen og så er det endda sket på udebane i samtlige opgør.

At holdet først nu her næsten halvvejs gennem sæsonen har formået at vinde tre kampe i træk i den bedste spanske række siger meget om hvor store problemer Barca har oplevet indtil videre i 2020/21. Forhåbenligt giver de tre seneste sejre fornyet energi til spillerne, som dermed kan bruge det til at fortsætte med at vinde.

Barcas kampprogram resten af januar byder på Real Sociedad i semifinalen i den spanske Supersup, hvor der også kan komme en finalekamp, Cornellà i pokalturneringen, Elche og Athletic Bilbao i ligaen, så det burde være muligt for catalanerne at forstætte sejrstimen, hvis de leverer varen.

.:FORSIDE:.