fbpx

Ikke mange tror på et nyt mirakel mod PSG

FCBARCELONA.DK - 17.02.21

// PSG


Barca led tirsdag et ydmygende nederlag på 1-4 til PSG i den første af to kampe i Champions League ottendedelsfinalen. Nu venter der en næsten umulig opgave i Paris, som ikke mange tror på, at catalanerne kan klare.

Som så mange gange før i de seneste sæsoner var Barca igen i store problemer tirsdag aften, da man hjemme på Camp Nou tabte med 1-4 til PSG i den første kamp i Champions League ottendedelsfinale. Catalanerne blev overmatchet af de franske gæster og endte med at løbe ind i endnu en afklapsning i Champions League.

Nu venter returkampen i Paris i starten af marts, hvor Barca endnu engang skal forsøge at udrette det umulige. Forskellen på dette opgør og opgøret tilbage i 2017, hvor Barca mirakuløst vandt med 6-1 er dog, at man i dag ser et kriseramt catalansk mandskab i forfald, uden gnist, uden ambition og uden tro.

Derfor er det da også de færreste, der har selv den mindste tro på, at Barca endnu engang kan lave et comeback mod PSG. Det vil kræve, at catalanerne som minimum scorer fire gange i Paris, og taget den nuværende form i betragtning, så må det betragtes som nærmest umuligt.

.:FORSIDE:.