fbpx

Juventus melder sig ind i kampen om Neymar

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.05.20

© Getty Images
// Neymar

De seneste år har rygterne om en genforening mellem Barca og Neymar været konstante, men nu er der muligvis kommet en uventet spiller i kampen om brasilianeren, da Juventus angiveligt er klar til at gå efter Neymar.

Juventus er nærmest desperate efter at vinde Champions League igen. Det er 25 år siden det sidst skete og inden for de sidste fem år har de tabt to finaler - en til Barca og en til Real Madrid. I deres søgen efter hæder i Champions League ønsker Juve nu angiveligt at forene Neymar med Cristiano Ronaldo i angrebet. Det skriver den catalanske avis Sport.

Den italienske klub skulle være klar til at gå langt i jagten efter at få Neymar. Meldingerne går på, at Juventus er klar til at tilbyde PSG Paulo Dybala som modvægt i en byttehandel mellem de to klubber. PSG har længe haft Dybala på ønskelisten.

Sport tilføjer dog, at det ser svært ud for Juventus at få Neymar, da brasilianerens helt store ønske er at vende tilbage til Barca. Dertil skriver avisen, at Juve vil have Neymar til at gå ned i løn, hvilket ikke gør et skifte nemmere. Neymar er kun villig til at gå ned i løn, hvis han kan komme til Barca.

Som det ser ud nu virker det altså som en umulig opgave for Juventus at lokke Neymar til Italien, men hvis det kommer til stykket, så vil PSG nok hellere sælge til Juve end til Barca. Neymar har dog kun en ting i hovedet: det er at komme tilbage til catalanerne.

.:FORSIDE:.