fbpx

Koeman fik den ønskede optakt til PSG-opgør

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.02.21

@ Getty Images
// PSG // Alavés // Ronald Koeman

Ronald Koeman kan virkelig være glad denne søndag, for den hollandske Barca-træner fik en nærmest perfekt optakt til storkampen mod Paris Saint-Germain på tirsdag med storsejren på 5-1 over Alavés.

I lørdagens storsejr hjemme på Camp Nou over Alavés var der flere ting der faldt i hak for den 57-årige træner. For det første så lykkedes han med at lede holdet til en overbevisende sejr fra sidelinjen over bundholdet fra Baskerlandet.

Dernæst lykkedes Koemans plan med at spare flere profiler fra start forud for tirsdagens første ottendedelsfinale i Champions League mod PSG. De reserver og unge spillere han stillede med fra start lykkedes endelig i store træk med de opgaver de skulle løse.

Samtidig med det strålede Lionel Messi endnu engang for catalanerne, hvilket er rigtig gode nyheder for Koeman i jagten på et godt resultat mod franskmændende i den kommende uge. Verdens bedste fodboldspiller har virkelig fundet formen på det seneste.

Koeman kan derfor være glad og tilfreds i dag og forberede den kommende kamp mod PSG med godt humør og fornyet optimisme. De gode takter i de seneste kampe skal Koeman dermed forsøge at føre videre på tirsdag mod PSG i Champions League.

.:FORSIDE:.