fbpx

Koeman forventes at tænke på PSG mod Alavés

FCBARCELONA.DK - 12.02.21

© Getty Images
// PSG // Alavés

Kampen på tirsdag mod PSG er uhyre vigtig for Barca og det forventes at få indflydelse på Koemans planlægning af kampen i morgen aften mod Deportivo Alavés. Her er det meget sandsynligt, at der bliver sparet spillere.

Det er indlysende at Koeman ønsker at stille med den stærkest mulige formation mod PSG i den første af to Champions League 1/8 finaler, et opgør der spilles på Camp Nou. Samtidig er det vigtigt, at nøglespillerne er udhvilede.

Heldigvis for Barca-spillerne slipper de for rejser i forbindelse med kampene mod Alavés og PSG, så det er ikke en faktor Koeman skal tage med i sin planlægning. Han kan koncentrere sig om, at trimme holdet bedst muligt.

Det må betyde at nogle af stamspillerne tager plads på bænken lørdag aften. Alavés ligger på en 16. plads i ligaen og bør ikke blive en udfordring hjemme på Camp Nou. Det ligner en oplagt mulighed for at lade reserverne spille.

Det kunne betyde pause til spillere som Ter Stegen, Alba, Busquets, De Jong, Messi og Griezmann. Ved at have dem på bænken, kan Koeman kalde dem på banen hvis der skulle blive brug for det, som man senest så det mod Betis i sidste weekend. Her kom De Jong, Pedri og Messi på banen og fik vendt opgøret fra et truende nederlag til en sejr.

.:FORSIDE:.