fbpx

Koeman: 'Holdets indsats var fænomenal'

FCBARCELONA.DK - 07.01.21

© Getty Images
// Bilbao // Ronald Koeman

Det var en meget tilfreds Barca-træner der mødte pressen efter 2-3 sejren over Bilbao. Koeman roste holdet for indsatsen og kom med stor ros til Messi, Pedri og Dembélé. Han forsikrede om, at Barca ikke har opgivet ligaen.

'Slutresultatet er lidt for snævert, for vi var overlegne i mange faser. De scorede til 1-0, hvor vi var ikke koordineret i defensiven, men derefter kontrollerede vi. Jeg er meget tilfreds med resultatet og med hvordan vi opnåede det. Vi fortjente at vinde på grund af vores spil og de chancer vi skabte' indledte han.

'Holdets indsats var fænomenal. Vi vil kæmpe til den sidste kamp. Der er afstand, men vi er på rette vej' fortsatte han.

'Holdet udvikler sig og spiller med større selvtillid. Nogle gange er vi tæt på det bedst mulige scenarie. Jeg mener vi har fortjent flere point i tabellen, men vi skal skal fortsætte linjen fra i dag' sagde han videre.

'Vi havde bolden meget og var godt organiseret, ligesom vi forsvarede os godt. Vi kunne have scoret flere mål, men tre mål på udebane er godt. Bilbao forsøgte alt, men vi kontrollerede godt' udtalte han.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Pedris indsats:
'Pedri viser på trods af sin unge alder, at han er en meget moden spiller'.

Messis indsats:
'Messi har altid vist flot spil og motivation og det gjorde han også i dag med sine to mål. Han er utrolig vigtig. Hans kvalitet overrasker mig ikke, for han har spillet på dette niveau i mange år'.

Bilbaos 1-0 mål i det 3. minut:
'Vi skulle have være bedre organiseret ved deres første mål, men derfra spillede vi en komplet kamp med mange chancer. Vi ramte træværket to gange og generelt var holdet meget koncentreret og spillede en flot kamp'.

Dembélés fremskridt:
'Det hele begynder hos spilleren selv. Hvis han har det godt, præsterer han. Dembélé er fysisk frisk og han tilfører os meget mand mod mand, i dybden og med hans fart'.

Kan ligaen stadig vindes?
'Der vil altid være kamp om mesterskabet, for ligaen er lang. Man kan få op- og nedture og der er hård konkurrence. De store hold har en presset kalender og det er svært at klare sig gennem hele sæsonen'.

.:FORSIDE:.