fbpx

Koeman: 'Ligaen vil være åben til sidste runde'

FCBARCELONA.DK - 14.03.21

© Getty Images
// Huesca // Ronald Koeman

Ronald Koeman tog sig god tid, da han holdt pressemøde i dag som optakt til kampen i morgen aften mod Huesca. Her understregede han vigtigheden af, at holdet vinder opgøret, hvis de skal holde sig inde i mesterskabskampen.

'Vi kender de andres resultater og vi skal vinde for at kunne vinde ligaen. Vi skal være meget koncenteret, for der findes ingen nemme kampe, så vi skal gøre det godt for at vinde kampen' indledte han.

'I morgen er en komliceret kamp. Huesca ligger sidst, men det gør det ikke til en let kamp. De kommer for at spille med og presse os, så mentalt skal vi være på plads' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Messi tangerer Xavis klubrekord på 767 kampe:
'Det er et utroligt antal kampe. At tangere Xavis mange kampe er vildt. Man skal også se på hvor mange titler Leo har vundet og hvor mange mål han har scoret. Alt er stort når det gælder ham'.

Atlético Madrids faldende formkurve:
'Jeg bryder mig ikke om at tale om andre hold. Vi skal se på os selv. Vi skal spille i morgen og vi skal vinde. Det er det vigtigste. I går kunne Atlético have vundet kampen, men de manglede effektivitet, som det også er sket for os. Det er et meget stærkt hold og vi kommer til at kæmpe til det sidste'.

Barca har hentet meget ind på Atlético:
'Jeg har hele tiden sagt, at det er en lang sæson. Det var ikke normalt de point Atlético fik den første halvdel, men de var stærke og effektive. Efter vi tabte til Cádiz har vi vundet meget og forbedret os. Ligaen vil være helt åben til det sidste og det bliver svært for os og for Atlético og Real Madrid. Vi må tage et skridt af gangen og se hvad der sker'.

Jordi Cruyff som mulig sportsdirektør:
'Jeg kan ikke udtale mig om det, for det er ting som klubben håndterer. Præsidenten skal beslutte nogle vigtige poster på hans hold. Jeg kender Jordi godt og han kan være en kandidat, men det er ikke noget vi har talt om'.

Barcas gode udvikling i 2021:
'Det er klart, at vi er blevet stærkere fysisk. Man kan ikke ordre det hele på to uger med en ny træner. Det tager sin tid. Holdet er tilfreds, men vi skal fortsætte vores arbejde for at holde niveauet'.

Spille ligakamp på en mandag:
'Det er mærkeligt at se de andre hold spille. Mandag er ikke en dag man bør spille på, men vi må acceptere kalenderen. Vi har holdt to fridage og spillerne er vendt tilbage med stor lyst'.

De unge spillere gør det godt:
'Vi har startet en rejse som endnu ikke er slut, men man skal også huske at fremhæve den kvalitet og energi som de ældre byder på som Leo, Busquets, Sergi Roberto, Piqué... Samlet set har holdet en stor fremtid'.

Barca i bedst form af topholdene:
'Det ser sådan ud, men vi ved af erfaring, at det ikke er nemt at holde sådan en rytme med mange gode kampe. Det vigtigste er, at tage en kamp af gangen. I dag skinner solen, men i morgen kan det regne. Alle hold har op- og nedture. Dem der har færrest nedture, vinder mesterskabet'.

Barca kan komme tættere på Atlético:
'Nu skal vi først vinde i morgen, men det er rigtigt, at vi mindske afstanden. Det er et bevis på, at vi har forbedret os og at ingen kampe er nemme at vinde. Vi må ikke fejle mere, for Atlético er stærke og så er der Real Madrid. Vi skal se på os selv og tage en kamp af gangen'.

Har Koeman talt med præssident Laporta om forstærkning:
'Jeg har ikke talt meget med præsidenten, for vi har mange kampe og det skal først være officielt omkring ham. Vi talte lidt sammen på turen til Paris, men vi skal vi holde et længere møde. Det er ikke det rigtige tidspunkt nu'.

.:FORSIDE:.