Koeman: 'Vi havde fortjent at score flere mål'

FCBARCELONA.DK - 07.11.20

// Real Betis // Ronald Koeman

Det var en særdeles tilfreds Barca-træner der udtalte sig efter 5-2 sejren over Betis. Koeman lagde dog ikke skjul på, at hans spillere burde have været mere skarpe foran mål i de første 45 minutter.

'Vi fortjente sejren og vi havde også fortjent at være foran med flere mål var pausen. Vi havde chancerne og brændte et straffespark og så gik vi til pause med 1-1. Men i anden halvleg fastholdt holdet indstillingen og vi scorede i alt fem mål, der godt kunne være blevet flere' indledte Koeman.

'Det er en vigtig sejr. Vi havde brug for de tre point efter de seneste resultater. Vi gjorde det godt, men det er en skuffelse af lukke et mål ind, når du er en mand mere på banen. Generelt gjorde holdet det dog godt og sejren er fortjent. Jeg er glad for de fem mål' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Hvorfor startede Messi på bænken?
'I går talte vi om, at han følte nogle problemer efter kampen mod Dynamo Kiev. Vi besluttede at det bedste ville være at holde ham på bænken i tilfælde af, at vi skulle få brug for ham. Uden disse problemer, havde han spillet. Vi ved hvad han står for og jeg tvivler ikke på ham. Han startede ikke inde, men var meget vigtig for os i anden halvleg'.

Dembélés præstation:
'Jeg er tilfreds. Han får det hele tiden bedre fysisk. Det er en spiller der vinder én mod én kampene. Han spillede en flot kamp og finder lidt efter lidt ind i sin rytme'.

Indtrykket af Griezmann:
'Jeg er tifreds med hans indsats. Han brændte et straffespark og scorede ikke på sine chancer, men han var uheldig og står altid klar til at score. Rent mentalt påvirker det ham ikke. Han tror på sig selv og fik scoret. Leo gav en flot assist uden at røre bolden'.