fbpx

Koeman: 'Vi spillede en fantastisk første halvleg'

FCBARCELONA.DK - 01.02.21

© Getty Images
// Ronald Koeman

Ronald Koeman roste sine spillere efter 2-1 sejren over Bilbao. Han fremhævede holdets gode udvikling i 2021 og han benyttede også lejligheden til at kommentere polemikken omkring afsløringen af Messis kontrakt.

'Det var meget vigtigt for os at besejre et så fysisk hold. Vi spillede en fantastisk første halvleg, hvor føringen var for lille. Vi fortjente et mål mere i de første 45 minutter, for vi pressede godt og skabte chancer' indledte han.

'I anden halvleg var vi uheldige, men vi reagerede godt efter deres udligning. Vi er de rigtige vindere og sejren var retfærdig. Vi var gode med bolden og i vores pres' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Barca ligger nu nr. 2 i ligaen:
'Det er vigtigt med en andenplads, for jo højere oppe du ligger, jo bedre. Afstanden til førstepladsen er stadig stor, vi skal fortsætte med det vi gør'.

Holdets udvikling i 2021:
'Holdet er vokset. Der er koncentration og en god indstilling. Jeg siger ikke, at det ikke var sådan før, men vores selvtillid er vokset. Vi kunne have scoret flere mål i første halvleg og vores mentalitet var god efter de udlignede'.

Første hjemmekamp i en måned:
'Det har været en meget svær måned, men holdet har forbedret sig gennem det daglige arbejde. Vi har klaret det med de gode spillere som vi har'.

Indsatsen fra Umtiti:
'Jeg synes han har gjort det godt i de kampe han har spillet. Det er vigtigt at han fysisk på toppen'

Polemikken om Messis kontrakt:
'Det der er sket er med onde hensigter, for at skade ham og Barca. Vi skal stå sammen og skubbe til side hvad der bliver skrevet, men det er svært. Han er en stor spilller, der giver os kreativitet i front. Uden Messi kunne vi ikke spille med om meget'

Kan sagen få Messi til at rejse?
'Det ved jeg ikke. Man skal finde ud af, hvordan det er kommet ud i pressen, men vi må ikke miste koncentrationen på grund af dette. Vi skal fortsætte vores arbejde. Man skal respektere Messi, for han har gjort meget for spansk fodbold'.

Hvad hvis man finder den skyldige i klubben?
'Hvis det er nogen fra klubben, er det rigtig skidt. Man skal hjælpe sin klub og hvis det er en fra klubben, har vedkommende ikke en fremtid her'.

.:FORSIDE:.