fbpx

Laporta: 'Jeg ville hente Neymar tilbage til Barca'

FCBARCELONA.DK - 30.04.20

© Getty Images
// Neymar // Joan Laporta

Den tidligere præsident i Barca, Joan Laporta, har flere gange bekræftet, at han stiller op til det kommende præsidentvalg i klubben. Onsdag udtalte han også, at han meget gerne ser Neymar vende tilbage til Camp Nou.

Laporta deltog onsdag i en video chat, hvor han blev spurgt til planerne om at stille op til det kommende præsidentvalg i Barca, som skal finde sted senest i 2021.

'Der er tale om et projekt, som for mig er meget spændende og som fylder meget for mig i øjeblikket. Jeg er ved at samle en gruppe af personer, som jeg stoler på, for der er brug for en løsning på klubbens økonomiske situation' sagde Laporta indledningsvis.

Herefter blev Laporta spurgt til, om han ønsker at se Neymar i Barca-trøjen igen og om det vil være muligt at få Xavi som træner. 'Jeg ville helt sikkert hente Neymar tilbage. Og Xavi? Det er helt sikkert muligt. Det ville være den naturlige løsning. Jeg er sikker på, at han på et tidspunkt bliver Barca-træner - han skal selv bestemme hvornår' sagde ekspræsidenten.

'Hvis jeg bliver valgt vil jeg glæde mig til igen at vinde Champions League og ligaen. Man skal huske på, at Real Madrid ikke vandt Champions League en eneste gang, da jeg var præsident' sagde han med et glimt i øjet.

Til slut blev Laporta spurgt til Lionel Messi og det faktum, at argentineren nu flere gange har kritiseret ledelsen. 'Jeg vil ikke have nogle problemer med at forlænge med Messi. Jeg forstår, at han som kaptajn for holdet er utilfreds. Hvis jeg var Barca-spiller ville jeg heller ikke være glad' afsluttede catalaneren.

.:FORSIDE:.