fbpx

Lewandowski udgik af landskamp med skade

FCBARCELONA.DK - 10.06.24

// Robert Lewandowski

EM er måske slut for Robert Lewandowski inden det er gået i gang. Her til aften måtte angriberen udgå af testkampen mod Tyrkiet allerede efter en halv time med en muskelskade i det ene lår. Nu venter han på lægernes dom.

EM er sandsynligvis sidste slutrunde for den 35-årige Lewandowski og nu kan den måske hænge i en tynd tråd. Det er kendsgerningen efter at Barca-angriberen med bøjet hoved måtte lade sig udskifte efter 32 minutters spil af den polske generalprøve.

Artiklen fortsætter under annoncen


Skaden opstod da Lewandowski løb i dybden og her mærkede han noget i det ene baglår. Han satte sig ned på banen og signalerede en udskiftning.

Der er endnu ingen meldinger om skadens omfang, men selvom der blot skulle være tale om en harmløs fibersprængning, kan det betyde et farvel til EM-slurunden. Polen spiller sin første gruppekamp på lørdag.

Nu må Lewandowski og hele Polen vente i spænding på, hvad en grundig undersøgelse viser. Skulle det blive til et afbud fra Lewandowski, kan han indlede sin ferie og forhåbentlig blive klar til sæsonstarten med Barca om en måned.

lewandowski115F

.:FORSIDE:.