fbpx

Lewandowski ventes tilbage midt i næste uge

FCBARCELONA.DK - 13.07.24

 


I sin første uge som Barca-træner må Hansi Flick undvære alle de spillere der er til EM og Copa América. Det varer dog ikke længe før de begynder at vende tilbage og den første ventes at blive Robert Lewandowski.

Det er kun en håndfuld førsteholdsspillere der har trænet med de seneste dage i Ciutat Esportiva, for hovedparten af spillerne er, eller har været, i aktion for deres landshold ved EM og Copa América.

Artiklen fortsætter under annoncen


Reglerne siger, at en spiller har krav på tre ugers ferie og den begynder når en spiller ryger ud af turneringen. Lewandowski var den første Barca-spiller til at forlade EM, da Polen ikke kom videre fra gruppespillet.

Det betyder, at Lewandowskis ferie burde slutte på onsdag og at han dermed møder frem for at træne under Hansi Flick. Den næste der følger er Andreas Christensen, der møder frem i næste weekend efter tre ugers ferie efter Danmarks exit i ottendedelsfinalen.

Herefter følger de øvrige spillere og de sidste til at vende hjem bliver Yamal, Torres og Fermin López, der i morgen aften spiller EM-finale. Den finale spilles blot to uger inden at Barca rejser til USA for at træne og spille tre træningskampe og spørgsmålet er, om de tre spillere vælger at forkorte deres ferie, eller om de først træner med holdkammeraterne ved hjemkomsten.

lewandowski63F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.