fbpx

Mallorca-kamp spilles fredag inden mødet med Napoli

FCBARCELONA.DK - 14.02.24

// Napoli

Barca har endelig fået lidt hjælp af La Liga, der ellers før har set stort på holdets deltagelse i Champions League, når ligakampene skulle programsættes. Barcas møde med Mallorca i marts er nemlig rykket til fredag.

Det skabte med garanti glæde hos Xavi og hans spillere, da La Liga i går annoncerede, at kampen mod Mallorca spilles fredag den 8. marts i stedet for lørdag. Det giver holdet en dag ekstra at restituere inden returkampen mod Napoli i Champions Leagues 1/8 finale, et opgør der spilles tirsdag den 12. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen


Man kunne have valgt at lægge Mallorca-kampen lørdag, for så ville der stadig være de obligatoriske tre dage inde næste kamp, men La Liga har ønsket give Barca de bedste forudsætninger for at gå videre til kvartfinalerne.

Xavi har ofte beklaget sig over det stramme kampprogram og det er måske årsagen til, at La Liga nu kommer med en velkommen håndsrækning.

Også i første opgør mod italienerne, har La Liga været venligt stemt overfor Barca. Kampen i Napoli spilles på onsdag i næste uge, mens Barcas kamp mod Celta Vigo er lagt til på lørdag.

Nu er det så op til Xavi og hans spillere at udnytte muligheden og kvalificere sig til kvartfinalen og skulle det mislykkes, kan Xavi ikke klandre kampprogrammet for det.



.:FORSIDE:.