fbpx

Nico Williams: 'Ingen ved hvad der sker i fremtiden'

FCBARCELONA.DK - 01.09.24

 


Barca forsøgte som bekendt at hente Nico Williams denne sommer, men det lykkedes ikke. Lørdag aften udtalte den spanske landsholdsangriber sig så for første gang efter det mislykkede klubskifte.

Det var efter Athletic Bilbaos kamp lørdag aften mod Atlético Madrid, som baskerne tabte med 0-1, at Nico Williams deltog i et interview med DAZN. Her blev angriberen spurgt til sommerens massvie transferrygter, som sendte ham til Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er altid positivt, når store hold har dit navn på deres liste, men jeg har altid været klar over, at jeg gerne ville være i Athletic. Jeg har en kæmpe motivation for at kunne gøre tingene godt for denne klub' startede Nico Williams uden at nævne Barca direkte.

Herefter blev Nico spurgt til om der denne sommer har været forhandlinger med andre klubber. 'Det er noget, som min repræsentant tager sig af. Der var mange klubber, der viste interesse. EM var en udstillingsvindue for mig og da jeg gjorde det godt er det klart, at der opstod interesse. Mit hjerte tilhører Athletic Bilbao og jeg ønskede at blive her, men ingen ved hvad der vil ske i fremtiden' sagde angriberen til slut, som dermed efterlod døren helt åben.

Nico Williams har fået en skuffende start på sæsonen. Her har den baskiske klub blot fået fire point i de første fire kampe, mens Nico Williams hverken har scoret eller stået for målgivende afleveringer.

// Nico Williams
.:FORSIDE:.