fbpx

Optakt: FC Barcelona - Dynamo Kiev

FCBARCELONA.DK - 04.11.20

// Champions League // Dynamo Kiev


I aften skal Barca forsøge at fortsætte den gode start de har fået på Champions League gruppespillet, når et afbudsramt Dynamo Kiev mandskab gæster Camp Nou. Læs her vores optakt til aftenens opgør.

I modsætning til den hjemlige liga, har Barca fået en perfekt start på Champions Leagues gruppe G. Først vandt de 5-1 over Ferancvaros og dernæst imponerede holdet stort med en 0-2 sejr ude over Juventus. Derfor vil en sejr i aften bringe Barca et meget stort skridt mod videre deltagelse i turneringen, selvom man efter kampene i dag, kun vil være nået halvvejs.

Barca er samtidig kæmpefavoritter, som de altid vil være, når de er på hjemmebane mod et hold fra den upåagtede ukrainske liga. Favoritværdigheden bliver ikke mindre af, at det er et afbudsramt Dynamo-hold der kommer til Barcelona, for hele seks spillere er blevet hjemme i Kiev med coronavirus.

Ronald Koeman tøvede da heller ikke, da han på gårdagens pressemøde så frem mod kampen. 'Vores mål er det samme som altid - at spille flot fodbold og skabe chancer. Kampene på hjemmebane skal vindes. Vi ønsker at fortsætte med at vinde kampene i Champions League' kom det fra ham.

Det var først efter en gang let træning i formiddags, at hollænderen udtog sin trup til kampen. Her er den helt store nyhed, at Ter Stegen er meldt klar og med i truppen, der samlet set ser således ud:

Ter Stegen, Neto, Dest, Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Pjanic, Puig, Aleñá, Trincao, Pedri, Messi, Dembélé, Griezmann, Braithwaite, Fati og Iñaki Peña.

Dynamo Kievs træner, den erfarne Mircea Lucescu, føler han møder Barca på et godt tidspunkt. 'Jeg tror ikke Barcelona har niveauet til at vinde Champions League, men de har trods alt en spiller som Leo Messi, der kan blive vigtig. Spillerne har brug for tid til at vænne sig til en ny træner og om seks månder, vil de være et helt andet hold' sagde han blandt andet.

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på TV3 Sport.

.:FORSIDE:.