fbpx

Pedri: 'Jeg har stadig meget at forbedre'

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.11.20

© FC Barcelona
// Pedri

Det var kanariske Pedri González, der sammen med Ronald Koeman, som mødte op og holdte pressemøde før Champions League-kampen mod Dinamo Kiev i aften. Her lagde Pedri vægt på, at han stadig har meget at forbedre.

'Jeg kom hertil Barca fra Las Palmas, men jeg vidste ikke, at jeg ville spille så meget som jeg har gjort for Barca. Jeg vil spille alle kampe, men jeg har stadig meget at forbedre' indledte den blot 17-årige midtbanespiller i går på pressemødet.

Pedri fortalte også, at han føler sig bedst tilpas på den offensive del af midtbanen, selvom han har spillet meget på kanten. 'Det er godt at spille forskellige positioner og hjælpe holdet hvor der er brug for det, men der hvor jeg er farligst som spiller, er på den offensive midtbane. Jeg kan dog også spille andre positioner' sagde han videre.

En af dem, som Pedri lytter mest til, er Lionel Messi afslørede han. 'Han hjælper mig på mange måder og de råd Messi kommer med er gode. Nu er det vigtigt at nyde at spille sammen med ham og ikke tænke på hans fremtid. Det vigtige er at lære fra ham' sagde Pedri om Messi.

Mod Ferencvaros fik Pedri allerede scoret sit første mål for Barca. Det er naturligvis noget han er meget glad for. 'Det var en drøm at score mit første mål. Når man opfylder sin drøm som barn, så føler man sig glad, og jeg troede ikke rigtig på det. Jeg elskede, at jeg var i stand til at score mit første mål for Barca' lød det fra ham.

Pedri kommenterede også aftenens modstander, ukrainske Dinamo Kiev. 'Jeg tænker, at vi skal gå ind til kampen som til alle andre kampe. Vi skal arbejde hårdt og udnytte vores chancer foran mål og så skal vi have de tre point' afsluttede han.

.:FORSIDE:.