fbpx

Pedri overraskende udtaget til det spanske landshold

FCBARCELONA.DK - 16.03.21

// Pedri


Man må sige det går stærkt for den unge Pedri, der denne sæson har imponeret stort i Barca efter skiftet i sommer. I går blev han højt overraskende udtaget af landstræner Luis Enrique til Spaniens tre landskampe.

For et år siden var Pedri en 17-årig håbefuld spiller hos Las Palmas i 2. division. I dag er han stamspiller for FC Barcelona og kan samtidig kalde sig spansk landsholdsspiller. Det er realiteterne efter at Luis Enrique i går udtog sin trup til Spaniens landskampe mod Grækenland, Georgien og Kosovo i slutningen af denne måned.

De fleste havde nok regnet med en udtagelse til U21-landsholdet, selvom Pedri kun er 18 år, men bliver altså i stedet A-landsholdet der får glæde af midtbanespilleren.

Med tre landskampe på blot otte dage er der gode muligheder for, at Luis Enrique giver Pedri debut og dermed tager spilleren endnu en stort skridt i karrieren.

Pedri får selskab af Sergio Busquets og Jordi Alba, der med garanti vil hjælpe deres unge klubkammerat med at finde sig til rette i de uvante omgivelser. Pedri får også mulighed for at hilse på Eric Garciá, som de fleste forventer skifter til Barca til sommer.

.:FORSIDE:.