fbpx

Pochettino: 'Vi har nogle ideer til at stoppe Barca'

FCBARCELONA.DK - 15.02.21

// PSG // Pochettino


I dag ankommer PSG-delegationen til Barcelona for at forberede tirsdagens opgør mod Barca på Camp Nou. I går udtalte PSG-træner Mauricio Pochettino sig om opgaven og han er optismistik på sit holds vegne.

'Selvfølgelig har vi nogle ideer og planer for hvordan vi skal angribe og stoppe Barcelona, men vi har altid tillid til, at vores spillere gør deres arbejde bedst muligt, så vi får et positivt resultat' udtalte han til UEFA.com.

Pochettino lagde ikke skjul på, at han har fulgt Ronald Koemans arbejde tæt som Barca-træner. 'Jeg har set hele den udvikling som Barcelona har været igennem, efter at Ronald Koeman tog over. Det er klart at klubben er i en forandringsproces og et nyt kapitel. Lige så snart Ronald ankom, har han arbejdet for at finde den måde holdet fungerer bedst på. Han har udført sine ideer i praksis' fortsatte argentineren om sin trænerkollega.

'Vi skal være godt forberedt på Barcelona og det vil vores hold være. Vi må se når vi ankommer til hotellet hvordan hver enkelt spiller har det. Der er ikke tid til taktisk træning, så vi koncentrerer os om det fysiske og den mentale. Vi skal kunne håndtere flere forskellige situationer. Målet er at spillerne føler sig sikre med forskellige systemer' afsluttede han.

.:FORSIDE:.