fbpx

PSG vil blæse Barca bagover fra start på Camp Nou

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.02.21

// PSG


I aften tager Barca imod Paris Saint-Germain i den første af to kampe i Champions League ottendedelsfinalen. Her kommer franskmændene med en plan om at blæse Barca bagover fra kampens start.

Når Barca og PSG brager sammen i aften på Camp Nou i Champions League, så bliver der tale om to hold, der begge har haft det svært i deres hjemlige ligaer i denne sæson. Begge hold kæmper dog med i toppen af henholdsvis La Liga og Ligue 1.

I Champions League gruppespillet i denne sæson vandt Barca alle deres hjemmekampe undtagen kampen mod Juventus. På udebane vandt PSG to ud af tre opgør i gruppespillet, så der er ingen tvivl om, at det bliver en tæt kamp i aften.

Begge hold har flere spillere ude med skader til den vigtige kamp i aften. For Barca er der tale om Araújo, Sergi Roberto, Coutinho og Ansu Fati, mens det for PSG glæder spillere som Bernat, Dagba, Pembélé, Di María og Neymar.

Ligesom Barca råder PSG også over en stjernespækket trup. De største profiler hos den franske hovedstadsklub må siges at være Neymar, Mbappé, Di María, Verratti, Icardi, Marquinhos og Navas, men blandt dem er Neymar og Di María ude med skader, så franskmændene kommer svækket til kampen i aften.

Det kan godt være, at PSG har flere af deres stjernespillere ude med skader i aften, men det forhindrer ikke Mauricio Pochettino i at lave en slagkraftig plan for at vinde i Barcelona. Der er ingen tvivl om, at han vil have sine spillere til at blæse Barca bagover fra start i aftenens kamp for at få et godt resultat med hjem til Paris.

PSG-spillerne er især opsatte på at vaske mareridtspletten fra marts 2017 af sig med et godt resultat i aften, hvor de tabte med 6-1 til Barca og blev slået ud i ottendedelsfinalen. Barca skal derfor være klar på, at de bliver sat under maksimalt pres fra kampens start.

Kampen mod PSG starten klokken 21.00 og bliver vist direkte i dansk tv på TV3+.

.:FORSIDE:.