fbpx

Ronald Koeman har købt lejlighed i Barcelona!

FCBARCELONA.DK - 28.04.20

© Getty Images
// Ronald Koeman

Rygterne om at Ronald Koeman er i spil som Barca-træner fortsætter, ikke mindst efter at han for nylig har købt en lejlighed i den catalanske hovedstad. Han forsikrer dog selv om, at han er landstræner for Holland til efter EM 2021.

Koeman har tidligere fortalt, at han var i kontakt med Barca om trænerjobbet i klubben, da man ønskede at erstatte Ernesto Valverde i januar måned. Dengang takkede han pænt nej, fordi han ville til EM-slutrunden med Holland, en slutrunde der senere er blevet skubbet til sommeren 2021.

I dag bringer avisen Sport et interview med Koeman og her afslører man, at hollænderen for nylig har købt en lejlighed i det centrale Barcelona. Koeman afviser dog, at et trænerskifte er under opsejling.

'Mit engagement med Holland er stadig det samme. Jeg bliver hos landsholdet som minimum til EM slutrunden 2021' fastslår han.

Hvad der sker derefter, vil han ikke gisne om. 'Da jeg startede min trænerkarriere havde jeg to drømme, at være træner for mit landshold og dernæst at træne Barca en dag. Lige nu har Barca en træner og han gør det rigtig godt. Kun tiden kan vise, hvad der sker for mit vedkommende. Vi må se hvad frentiden bringer' siger han videre.

Det hollandske fodboldforbund afslørede sidste år, at Koeman har en klausul i sin landstrænerkontrakt, der giver ham mulighed for at tage til netop Barca. Koeman ærgrer sig over, at den klausul fylder så meget i medierne. 'Jeg havde foretrukket, at man ikke kendte til den klausul, men det slap ud uden at jeg vidste det' afslutter han.

Dermed ligger det fast, at Koeman som tidligst kommer til Barca efter den kommende sæson. Her udløber Qiuque Setiéns kontrakt, dog har spanieren en klausul der giver mulighed for en sæson mere, hvis både han og Barca ønsker det.

.:FORSIDE:.