fbpx

Rygter sender Todibo til Everton for 20 mio. euro

FCBARCELONA.DK - 28.04.20

© Getty Images
// Todibo

Meget tyder på at Barca er ved at lukke en glimrende handel, for Everton skulle angiveligt være tæt på at købe Jean-Clair Todibo for 20 mio. euro. Barca hentede den nu udlejede spiller for under halvandet år siden for blot 2 mio. euro.

Det er avisen Sport der bringer historien om en sandsynlig handel med den franske forsvarsspiller, som Barca har udlejet til Schalke 04 denne sæson. Her har Todibo gjort det så godt, at flere klubber, såvel i Italien som i England, har vist interesse.

Everton ser dog ud til at have taget en klar føring i kampen om forsvarsspilleren, foran Schalke, der ellers har en forkøbsret på 25 mio. euro. Den forventes de dog ikke at kunne honorere og dermed kan andre klubber komme på banen.

Barca og Everton skulle angiveligt have forhandlet sig frem til en pris på 20 mio. euro, plus 5 mio. mere i divserse variabler. Dermed ser det ud til, at der kommer velkomne penge i klubkassen til sommer, efter en hård tid med corona.

Barca hentede Todibo i januar måned sidste år, da de betalte Toulouse 2 mio. euro for ham. Det var ikke meget spilletid Todibo fik i sidste halvdel af sidste sæson og derfor valgte man at leje ham ud til Schalke. Den chance har franskmanden grebet flot og nu ser han ud til, at tage et vigtigt skridt i karrieren til Premier League.

.:FORSIDE:.