fbpx

Sæsonen kan være slut for Sergi Roberto

FCBARCELONA.DK - 17.04.23

// Sergi Roberto // Getafe

Sergi Roberto fik kun det første kvarter på banen i søndagens 0-0 kamp mod Getafe. Han måtte forlade banen med en skade i baglåret og det kan meget vel betyde, at han ikke kommer i aktion mere i denne sæson.

Det var den klassiske muskelskade der ramte Sergi Roberto i det 15. minut af udekampen mod Getafe i Madrid. I en ellers harmløs aktion tog han sig til venstre baglår og satte sig ned på banen. Det var tydeligt for alle, at han ikke kunne fortsætte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er sandsynligvis ikke tale om noget alvorligt, men modsat vil det nok vare nogle uger, før han er klar igen og så vil kampformen være væk. Sæsonen slutter om blot halvanden måned og det kan reelt betyde, at catalaneren har spillet sin sidste kamp denne sæson.

Givet er det i hvert fald, at Xavi må undvære den alsidige spillere i de kommende kampe, der reelt kan blive afgørende for om mesterskabet lander i den catalanske hovedstad.

Hvor galt det er med Sergi Robertos skade vil nok blive afklaret i morgen, når han er blevet undersøgt på et hospital i Barcelona..:FORSIDE:.