fbpx

Sergiño Dest fik lyndebut for PSV i Champions League

Anders Lang Jensen - 23.08.23

// Sergiño Dest

Mandag blev det offentliggjort, at Sergiño Dest skifter til hollandske PSV på en lejeaftale med en dertilhørende købsoption. Allerede tirsdag spillede PSV playoffkamp i Champions League mod Rangers, og Dest startede inde og fik 82 minutter på banen.

Meldingerne forud for lejeaftalen gik på, at PSV Eindhoven hurtigst muligt ville få handlen til at gå igennem, så Sergiño Dest kunne spille en rolle i tirsdagens første playoffkamp i Champions League mod Rangers på udebane. Den mission lykkedes for hollænderne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tirsdag aften startede Sergiño Dest nemlig inde i PSV-forsvaret bare lidt mere end 24 timer efter sit skifte til den hollandske storklub. Opgøret endte 2-2, og returkampen spilles om en uge i Eindhoven i kampen om en billet til Champions League-gruppespillet.

For Barca er det rigtig godt nyt, at tilliden er så stor til Sergiño Dest, at amerikaneren efter maksimalt et træningspas med PSV allerede var i startopstillingen for hollænderne i den vigtige Champions League-kamp.

Det tyder altså på, at Dest kan se frem til rigtig meget spilletid, og i sidste ende vil han forhåbentligt imponere, så PSV vil udnytte deres købsoption på 10 millioner euro.

dest7

.:FORSIDE:.