fbpx

Slutningen af transfervinduet blev en fuser for Barca

FCBARCELONA.DK - 31.08.24

// Transfers

Ved midnat natten mellem i går og i dag lukkede sommerens transfervindue i Spanien. Hvor der i de seneste år har været massiv aktivitet hos Barca i de døende timer blev der denne sommer tale om en gedigen fuser.

For efter en sommer med massevis af rygter og utallige historier om, at Barca ville hente den ene og den anden spiller, så endte det hele med, at signingen af Dani Olmo den 9. august blev catalanernes eneste reelle spillerkøb.

I Barcelona har de sidste dage og timer af sommernes transfervinduer ellers være kendetegnet for at være dramatiske og præget af meget aktivitet. Meget atypisk var der dog denne sommer fuldstændig dødt de sidste 24 timer inden, at vinduet lukket i ved midnat.

Artiklen fortsætter under annoncen


For Barcas vedkommende var årsagen til det svage transfervindue uden overraskelse klubbens skræntende økonomi, hvor nye økonomiske aftaler udeblev og hvor især den nye sponsoraftale med Nike ikke nåede at blive en realitet inden deadline. Derfor var det ikke muligt for Barca at hente og indskrive yderligere spillere.

Dermed må Hansi Flick erkende, at han på ingen måde fik opfyldt alle sine ønsker om forstærkninger til holdet og i stedet må nøjes med den nuværende trup med Dani Olmo som eneste nye spiller. Det stiller en vanskelig sæson i udsigt, hvor den tyske træner, lige som han har gjort det i de første tre kampe i ligaen, må satse på adskillige unge spillere, samt spillere som var udlejet i sidste sæson.

Nu gælder det for Barca og klubbens ledelse om, som de allerede har lovet adskillige gange, at få sikret de nye økonomiske aftaler, få lukket den nye og særdeles indbringende sponsoraftale med Nike, så man måske allerede i vinterens transfervindue har mulighed for at agere på normal vis.

.:FORSIDE:.