fbpx

Pablo Torre får svært ved at overbevise Hansi Flick

FCBARCELONA.DK - 02.09.24

 


Alle tog nærmest for givet, at Pablo Torre ville forlade Barca denne sommer, men den 21-årige midtbanespiller er stadig i klubben. Han fik sine første minutter mod Valladolid, men ventes at få meget svært ved at overbevise Flick.

Havde det ikke været for Barcas svære økonomi, var Pablo Torre nok blevet sendt videre i karrieren denne sommer, enten som et decideret salg eller endnu en lejeaftale. Truppen var dog i forvejen smal og der ikke var penge til flere forstærkninger end Dani Olmo, så Flick valgte at beholde Torre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den spanske midtbanespiller måtte dog se til fra bænken i Barcas tre første kampe i ligaen, men mod Valladolid i lørdags kom han endelig på banen. Det skete et fem minutter før tid, da han afløste Dani Olmo.

Helt naturligt nåede Torre ikke at sætte sit præg på kampens døende minutter og det er svært at se, hvordan han skal kunne tilkæmpe sig en større rolle. Som offensiv midtbanespiller er han oppe imod navne som Pedri, Olmo, Fermín, De Jong og Gavi. De to sidstnævnte er dog ude med skader, så nogle kampe som indskifter kan det nok blive til, uden at det vil handle om mange minutter.

Derfor må Pablo Torre nok se frem til en del tid på bænken og måske løsningen bliver, at han udlejes når januar måneds transfervindue kommer og Flick forhåbentlig har Gavi og De Jong tilbage.

pablotorre2F

// Pablo Torre
.:FORSIDE:.