fbpx

Sergi Domínguez husker altid kampen mod Valladolid

FCBARCELONA.DK - 01.09.24

 


19-årige Sergi Domínguez fik sin debut for Barca i går og det er helt sikkert en aften han aldrig glemmer. Han kom på banen efter en times spil ved stillingen 3-0 og hjalp holdet mod storsejren på 7-0 over Valladolid.

Endnu en La Masia-spiller har fået officiel debut for FC Barcelona. Den centrale forsvarsspiller Sergi Domínguez afløste Pau Cubarsí efter 61 minutter spil. Han blev aldrig sat på de store opgaver, for Valladolid var sjældne gæster foran det catalanske felt, men han løste uden problemer de opgaver der kom.

Artiklen fortsætter under annoncen


På pressemødet efter kampen blev Hansi Flick spurgt til indtrykket af den unge spiller. 'Han har forbedret sig meget i sæsonopstarten og derfor kom han på banen i dag' var svaret fra Barca-træneren.

Sergi Domínguez kom til La Masia som 12-årig og har taget turen op gennem rækkerne. Nu har han så opnået det som alle La Masia-spillere drømmer om, nemlig at debutere på førsteholdet.

Barcas forsvar er ramt af langvarige skader til Ronald Araujo og Andreas Christensen, så der venter med stor sandsynlighed pænt med spilletid til Sergi Domínguez de kommende måneder.

dominguez1F

// Valladolid // Sergi Dominguez
.:FORSIDE:.