fbpx

Sevilla føler sig sikre på kunne låne Ansu Fati

Peter Vyff - 23.07.24

// Ansu Fati

Ansu Fati er én af mange Barca-spillere, der potentielt kan forlade holdet, inden transfervindet lukker. Spanieren er blandt andet sat i forbindelse med Sevilla, som angiveligt føler sig sikre på snart at kunne lukke en låneaftale.

Ledelsen havde store forventninger til Ansu Fati, der fik sin debut som 16-årig, og straks gjorde sig bemærket på den allerstørste fodboldscene. Kantspilleren er nu blevet 21 år, og situationen er nu en helt anden, efter et mislykket lejeophold hos Brighton i sidste sæson.

Catalanerne skulle således være klar til at tage afsked med Fati, der har døjet ekstremt meget med skader de sidste par sæsoner. Stortalentet er dog fortsat klar til at vise, at han kan gøre sig gældende på førsteholdet, og meget tyder på, at han får chancen, når Barca afholder deres pre-season tur til USA.

Artiklen fortsætter under annoncen


Men ifølge avisen Sport kan han snart være fortid hos Barca, da Sevilla er klar til at strække sig langt for at hente Fati til holdet. Andaluiserne ønsker dog kun at låne kantspilleren, og hvis han kan holde sig skadesfri, kan der på sigt blive tale om en permanent transfer.

Sevilla er også tidligere sat i forbindelse med Fati, og man føler sig angiveligt overbevist om, at det nok skal lykkes at bringe ham til Andalusien. Sevilla styres nu af den tidligere Barca-træner, Garcia Pimienta, der har et indgående kenskab til den tidligere La Masia-spiller.

Sevillas selvsikkerhed skyldes angiveligt det faktum, at Barca er i tætte forhandlinger med Athletic Club Bilbao om købet af Nico Williams. Catalanerne er samtidig også ude efter Dani Olmo hos RB Leipzig, og skulle de begge ankomme til Catalonien, bliver der trængsel på de offensive pladser hos Barca.

Ledelsen er samtidig også nødsaget til at finde en økonomisk løsning på at hente forstærkninger, og det kan blive et kortspil, hvor Fati kommer til at trække sorteper. Barca vil dog i så fald sandsynligvis prioritere et fast skifte, og det bliver spændende at se, hvordan man tager imod et eventuelt lånetilbud fra Sevilla.

fati43F

.:FORSIDE:.