fbpx

Stor usikkerhed omkring Ansu Fatis skadespause

FCBARCELONA.DK - 25.07.24

 


Ansu Fati måtte slukøret forlade træningen i dag med en fodskade, som klubben officielt har bekræftet. Det er usikkert hvor lang pause der venter angriberen, men lokale medier melder om op til en måned udenfor banen.

Skader har holdt Ansu Fati ude i længere perioder de seneste sæsoner og denne sæson er desværre startet på samme måde for ham. Han pådrog sig en fodskade ved dagens træning og som altid undlader klubbens lægestab at estimere en forventet pause.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lokale medier slår dog fast, at Fati med 100% sikkerhed er udelukket til USA-turen, hvor holdet rejser på søndag og skal spille tre træningskampe på små to uger. Angriberen ventes at blive i Barcelona for at modtage behandlinger for skaden.

Avisen Sport anslår pausen til fire uger og det vil i givet fald betyde, at Fati ikke bliver klar til ligastarten den 17. august. Avisen fortæller videre, at træner Hansi Flick har taget en snak med Fati for at berolige ham med, at skadespausen ikke får indflydelse på tyskerens planer med ham.

Det er ellers usikkert om Flick ønsker at beholde Fati i truppen og da transfervinduet lukker med udgangen af august, ligner det en svær situation, både med hensyn til at overbevise Flick, men også med at finde en mulig ny klub.

Alt i alt er det en skidt nyhed for alle, at Ansu Fati nu igen er skadet.

fati2F

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.