fbpx

Todibo måtte udgå af lokalderby med skade

FCBARCELONA.DK - 16.05.20

© Getty Images
// Todibo

Jean-Clair Todibo fik ikke den start på Bundesligaen efter coronapausen som han havde håbet på. Han startede ganske vist inde i lokalderbyet mod Dortmund, men måtte udgå med en skade i pausen og se sit hold tabe stort.

Som den første af de store ligaer gik Bundesligaen i gang i dag efter to måneders coronapause. Et af de store opgør var lokalopgøret mellem Dortmund og Schalke 04.

Den Barca-ejede Jean-Clair Todibo startede inde i Schalkes forsvar, men det skulle hurtigt stå klart, at det ikke skulle blive franskmandens eftermiddag. Dortmund dominerede og kom fortjent foran med 1-0 efter en halv time.

Få minutter senere var Todibo uheldig i en nærkamp med Dortmunds Achraf, hvor den ene fod blev hængende i græsset. Todibo havde tydeligt smerter, men forsøgte at spille videre i håbet om, at det ville gå over. Det gjorde det ikke og i pausen blev han skiftet ud.

Lige inden pausefløjtet øgede Dortmund til 2-0 og i anden halvleg scorede de også to gange, så sejren blev på sikre 4-0.

Det blev således en ærgrelig eftermiddag for Todibo, der nu må vente på lægernes dom over, hvor alvorlig skaden er og hvor længe han må sidde udenfor. Skaden kommer på et skidt tidspunkt, for Barca-spilleren er meget eftertragtet på spillermarkedet, hvor han kunne gøre god reklame for sig selv. Forhåbentlig er der blot tale om en forstrækning der blot kræver nogle dages pause og behandling.

.:FORSIDE:.