fbpx

Spændende lokalderby venter Todibo senere i dag

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.05.20

// Todibo


Fodbolden har de fleste steder ligget stille i de sidste to måneder, men i dag vender en af de største ligaer tilbage. Her kan den udlejede Barca-spiller Jean-Clair Todibo være med fra start for Schalke i et stort lokalopgør.

Bundesligaen vender i dag tilbage efter at have ligget stille i siden den 11. marts. Der venter seks kampe i dag, hvor en af dem er kampen mellem rivalerne Dortmund og Schalke 04 i det store revier-derby.

Todibo er på lån hos Schalke og inden corona-krisen satte en stopper for fodbolden, havde den unge franskmand bidt sig fast i startopstillingen hos de blå fra Schalke. Derfor er han meget vel med i startopstillingen, når kampen fløjtes i gang i eftermiddag.

Bundesligaen er den første af de  fem store ligaer i verden, som åbner op for fodbolden igen. Den spanske liga forventes først at starte om en måneds tid sammen med blandt andet Serie A og Premier League. Derfor vil der helt sikkert være fodbold-fans fra hele verden som kigger med i tysk fodbold i dag.

Kampen mellem Dortmund og Schalke har kampstart klokken 15.30 og her er Todibo forhåbenligt med fra start. Også den anden udlejede Barca-spiller hos Schalke, Juan Miranda, kan komme i spil i løbet af kampen.

.:FORSIDE:.