fbpx

Valverde: 'Barca er kæmpefavorit i ligaen'

FCBARCELONA.DK - 12.03.23

// Valverde // Athletic Bilbao

Den tidligere Barca-træner Ernesto Valverde står i spidsen for Athletic Bilbao, som i aften tager imod Barca på San Mames. Forud for kampen talte den spanske træner på et pressemøde.

Læs Valverdes udtalelser her:

Korruptionssag:
'I en klub som Barca er der altid meget støj, men jeg kan slet ikke se, at deres spillere er påvirkede af situationen. Hvis de nu lå nummer tre, fire eller fem i ligaen kunne man måsle tale om det, men de ligger på en klar førsteplads. For mig er det kæmpefavoritter til at tage mesterskabet'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'De virker på ingen måde påvirkede af sagen og det tror jeg heller ikke de kommer til at være. Sagen har intet at gøre med hvad der sker på banen og derfor er fokus i morgen også kun på hvad der sker i kampen'.

Barca:
'I denne sæson i La Liga må man bare erkende, at Barca har en virkelig stærk defensiv. Og selvom de har en stærk defensiv, så synes jeg på ingen måde man kan sige, at de spiller defensivt. Når kampene byder dem, at de skal forsvare sig, så gør de det, men de er også i stand til at angribe'.

'De spiller med en fantastisk intensitet og med et voldsomt pres på modstanderen. Det så man eksempelvis mod Villarreal, hvor de afgjorde kampen efter at have erobret bolden på Villarreals banehalvdel. I deres sejr over Real Madrid fik de deres mål efter at have erobret bolden efter et indkast. Fysisk er de virkelig stærke'.

Aftenens kamp på udebane mod Athletic Bilbao fløjtes i gang klokken 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.