fbpx

Xavi imponerer stort med sine trænerevner i Qatar

Anders Lang Jensen - 02.11.20

© Getty Images
// Xavi

Xavi Hernández bliver ny cheftræner i Barca en gang i fremtiden – spørgsmålet er blot hvornår. For nuværende tillærer Barca-legenden sig værdifuld erfaring som træner i Al Sadd, hvor hans resultater taler for sig selv.

Inden man i det catalanske ansatte Ronald Koeman, var det en offentlig hemmelighed, at ledelsen havde Xavi som førsteprioritet – faktisk også inden man i januar måned ansatte Quique Setién. Men midtbanelegenden har afvist Barca, fordi projektet skal være rigtigt, og Xavi ønsker at fortsætte sin udvikling inden Barca-jobbet.

Den beslutning nyder hans klub i Qatar, Al Sadd, godt af. Xavi har sendt sit mandskab til tops i ligatabellen efter fem kampe og 13 point til følge. Al Sadd har scoret 20 mål indtil videre, hvilket giver et målsnit på imponerende 4 mål per kamp. Samtidig har hans hold ligaens bedste defensiv med fire mål lukket ind.

Xavi praktiserer en offensiv tilgang til spillet, hvor hans mandskab ikke stopper med at score mål, hvilket kan ses på resultaterne i de første fem runder. Al Sadd har allerede to gange vundet med cifrene 5-1, mens man senest slog de forsvarende mestre Al-Ahli med hele 7-1.

Xavi har tydeligvis sat sit præg på Al Sadd-holdet, og selvom det er svært at sammenligne bedrifterne med et muligt job på Camp Nou, er hans udvikling stadig markant. Og med de flotte resultater kan et comeback til det catalanske muligvis komme før end ventet.

.:FORSIDE:.