fbpx

Yamal: 'En drøm er gået i opfyldelse'

FCBARCELONA.DK - 15.07.24

 


Lamine Yamal vandt søndag EM med Spanien og det satte et punktum for en fantastisk turnering af den nu 17-årige angriber. Efter finalesejren over England talte en glad Yamal med pressen.

Med en sejr i finalen på 2-1 over England, hvor Lamine Yamal stod for en assist, kunne den unge Barca-angriber sammen med sine spanske holdkammerater fejre Spaniens EM-titel nummer fire. Yamal spillede en fantastisk turnering og var en af EM's absolut bedste spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er meget glad - det er en drøm der er gået i opfyldelse. Det er den bedste fødselsdagsgave, som jeg kunne få. Nu vil jeg tage hjem til min familie og fejre det med dem' sagde Yamal.

'Da England udlignede pressede de os pludseligt meget, men vores hold kommer altid tilbage. Uanset hvad stillingen er og hvordan kampen går, så ender vi med at vinde. Mine holdkammerater hjælper mig meget, og jeg føler mig meget godt tilpas med dem og meget glad' sagde Yamal til slut.

Lamine Yamal blev efter finalen kåret til EM's bedste unge spiller, mens Rodri blev kåret til turneringens bedste spiller.

// Spanien // Lamine Yamal
.:FORSIDE:.