fbpx

128. gang at Messi blev dobbelt målscorer!

FCBARCELONA.DK - 09.11.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Real Betis

Det er nogle helt surrealistiske tal som man ser, når det gælder Leo Messis statistik. Han scorede som bekendt to mål mod Betis i lørdags og det er 128. gang i 741 kampe at det sker. I alt har han scoret 640 mål for Barca.

Messi er ganske enkelt ikke til at stoppe, selv ikke efter en sæsonstart, hvor det ikke for alvor har fungeret for Barcas anfører og med afstand største profil. I lørdags startede han ude mod Betis, men kom ind fra anden halvlegs start og afgjorde kampen med to scoringer. Inden da havde han også deltaget i den aktion der gav Barca en 2-1 føring.

Med de to mål mod Betis, er Messi nu oppe på 128 kampe med to mål i samme opgør. Samtidig var det 8. gang at Betis måtte opleve Messi score to gange imod sig.

De to mål bringer Messi op på 640 mål i de 741 kampe han har spillet for blau-grana, hvilket altså giver et gennemsnit på 0,86 pr. kamp. Sådan en statistik er der ingen andre der kan fremvise over en karriere på 16 år.

De 640 mål gør samtidig Messi til den suverænt mest scorende spiller i Barcas historie. Legenden Cesar Rodríguez kommer tættest på med 230, mens Luis Suárez på en 3. plads nåede op på 198 mål, inden han måtte forlade klubben denne sommer.

Ud over sine 128 dobbelte målscoringer, er Messi noteret for 42 hattricks, 6 kampe med fire mål samt en enkelt kamp med 5 scoringer.

Sæsonen er kun lige gået i gang og det giver Messi gode muligheder for at gøre sin statestik endnu mere surrealistisk.

.:FORSIDE:.