fbpx

Araújo: 'Nederlaget vil ikke påvirke os meget'

Anders Lang Jensen - 06.04.23

© Getty Images
// El Clásico // Ronald Araujo

Onsdagens El Clásico udviklede sig til en særdeles skuffende aften, hvor Barca tabte 0-4 og samtidig missede muligheden for en Copa del Rey-finale mod Osasuna. Ronald Araújo fastslår dog, at skuffelsen ikke påvirker alt.

Duellen mellem Ronald Araújo og Real Madrids Vinícius Júnior udviklede sig i opgøret til en intens kamp mellem de to, og flere gange var Vinícius Júnior oppe at toppes med flere Barca-spillere. Det fik også Araújo op i det røde felt undervejs i Copa del Rey-semifinalen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vinícius skal fokusere mere på at spille fodbold. Jeg forsøger altid at respektere mine modstanderne, men jeg blev lidt ophidset i kampen. Vinícius brugte hele kampen på at sige alt muligt til vores spillere og ud til publikum – det blev en hidsig stemning’, siger til Barca TV.

’Da vi indkasserede mål nummer to, knækkede vi over som hold, og det problem skal vi have løst. Det er anden gang, at det sker for os. Det er et tungt nederlag, men jeg er sikker på, det ikke kommer til at påvirke os meget. Vores vigtigste mål nu er at vinde ligaen’, slutter uruguayaneren.

Ronald Araújo har hidtil vundet alle kampe mod Real Madrid, hvor han har spillet højreback overfor Vinícius Júnior, men onsdag aften scorede Vinícius et enkelt mål og var generelt en trussel for Araújo og resten af defensiven på Camp Nou.

araujo59

.:FORSIDE:.