fbpx

Atlético-stjerne: 'Yamal spiller som en 27-årig'

Anders Lang Jensen - 20.11.23

 


Torsdag startede Barca-kometen Lamine Yamal inde for Spanien mod Cypern, og efter blot fem minutter kom han på tavlen. Kometkarrieren fortsætter og Alvaro Morata har svært at forstå, at angriberen blot er 16 år.

Det er næsten ikke til at forstå, at Lamine Yamal blot er 16 år gammel. I denne sæson har guldfuglen bidt sig fast både på Barcas førstehold og det spanske A-landshold med store præstationer. Det kom endnu en gang til udtryk torsdag aften mod Cypern.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Yamal er 16 år, men spiller som en 27-årig, for han er meget moden. Han er helt utrolig, og han har hele sin fremtid foran sig’, sagde Atlético Madrids Alvaro Morata på et pressemøde med det spanske landshold ifølge avisen Sport.

Den spanske landstræner Luis de la Fuente bakkede op. ’Han er moden, men har stadig langt at gå endnu. Vi er meget heldige at have en fodboldspiller med hans talent’ kom det fra landstræneren.

Lamine Yamals gennembrud blev for få dage siden hyldet af Golden Boy-kåringen med en ny pris ved navn The Youngest, fordi Yamal var den yngste nominerede til Golden Boy nogensinde.

yamal20

 

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.