fbpx

Avis: Arsenal følger Dembélés udvikling

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.04.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

I slutningen af marts var det Liverpool, som blev sat i forbindelse med Dembélé, da rygter om et bud på 90 mio. euro på Dembélé fra Liverpool florerede. Nu er det Arsenal, der sættes i forbindelse med franskmanden.

Ifølge den engelske avis The Express, vil den tidligere Barca-spiller Mikel Arteta forstærke sit angreb i Arsenal. Her har baskeren ligesom Liverpool og også Manchester United angiveligt udset sig Ousmane Dembélé som forstærkning til London-klubben.

Arsenal er dog ifølge avisens oplysninger varsomme, da Dembélé har en tårnhøj skadeshistorik i Barca, hvilket han ellers ikke havde problmer med i den ene sæson i Dortmund. Derfor holder Arsenal indtil videre blot øje med Dembélés udvikling.

Dembélé blev opereret tilbage i februar i det ene lår og han ventes først at være tilbage i august måned. Hvis han kommer sig godt oven på sin skade, så kan Arsenal godt finde på at komme med et bud på den 22-årige franskmand.

Fremtiden for Dembélé i Barca synes uklar, da han både er rygtet væk fra klubben, men samtidig har der også været rygter om, at Barca bakker op om ham. Det vigtige for Dembélé er at blive klar igen og holde sig fri for skader.

.:FORSIDE:.