fbpx

Avis: Barca forhøjer deres tilbud til Gündogan

Anders Lang Jensen - 16.06.23

// Gündoğan

Ilkay Gündogan er det måske største transfermål i Barca denne sommer, men det bliver ikke nemt at hente midtbaneprofilen. Klubben er klar med en treårig kontrakt, og nu har man angiveligt hævet sit tilbud yderligere.

Ovenpå Sergio Busquets’ afsked denne sommer er Manchester Citys Ilkay Gündogan prioriteten til at overtage den defensive midtbanerolle. Tyskeren har kontraktudløb, og det har gjort Gündogan til Barcas store favorit til at forstærke holdet denne sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den engelske avis The Athletic har Barca nemlig forhøjet deres treårig kontrakttilbud til Ilkay Gündogan. Oprindeligt lød den samlede lønpakke på 27 millioner euro i kontrakten, men den sum er altså blevet rykket et skridt op fra Barcas side, meldes det.

Selvom Barca og Ilkay Gündogan måtte blive enige, er det en præmis, at klubben kan registrere spilleren i truppen forud for næste sæson. Det vil Gündogans lejr have en garanti for, men lige nu mangler Barca en del arbejde, før den økonomiske situation tillader en stor tilgang af Gündogans klasse.

gundogan13

.:FORSIDE:.