fbpx

Avis: Barca vil købe Nico Williams og Dani Olmo

FCBARCELONA.DK - 18.07.24

 


Barca arbejder i disse dage hårdt på at sikre nogle af de forstærkninger, som styrke holdet denne sommer. Torsdag meddeler avisen Mundo Deportivo, at catalanerne ønsker at hente både Nico Williams og Dani Olmo.

De seneste dage har det være EM-kometen Nico Williams, som har været på alle læber i Barcelona. Meldingerne går på, at sportsdirektør Deco onsdag mødtes med angriberens agent i Zaragoza for at planlægge transferen. Nico Williams' store ønske skulle være at skifte til Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu meddeler avisen Mundo Deportivo dog, at man i Barca udover at ville hente Nico Williams til klubben også øsker at hente catalanskle Dani Olmo. Deco mødtes i tirsdags med Olmos agent Juanma López for at se på mulighederne.

Nico Williams har en frikøbsklausul på 58 millioner euro, mens Dani Olmos klausul lyder på 60 millioner euro. Barca skal altså finde små 120 millioner euro frem for at hente de to spillere, hvilket flere kilder i klubben bekræfter kan lade sig gøre.

Netop Nico Williams og Dani Olmo var to af de helt store profiler på det spanske landshold, da de vandt EM i Tyskland med en finalesejr over England. Det ville være noget af et scoop for Barca, hvis ledelsen formår at hente begge spillere til Barcelona.

// Dani Olmo // Nico Williams
.:FORSIDE:.