fbpx

Avis: City vil tilbyde Messi en kontrakt til januar!

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.11.20

© Getty Images
// Lionel Messi

I sommer forsøgte Lionel Messi at forlade Barca og Manchester City var angiveligt destinationen. Nu meldes det, at englænderne vil tillbyde argentineren en forhåndskontrakt i januar, hvor Messi vil have seks måneder tilbage hos Barca.

Om få måneder i januar i det nye år har Lionel Messi kun seks måneder tilbage af sin kontrakt med Barca. Det betyder, at han på dette tidspunkt frit vil kunne forhandle med andre klubber om et gratis skifte til sommer. Det har Manchester City angiveligt tænkt sig at udnytte.

Ifølge den engelske avis The Telegraph, vil Manchester City tilbyde Messi en forhåndskontrakt i januar med henblik på, at argentineren skifter på en fri transfer til de lyseblå til sommer. I så fald vil Barca ikke få en eneste euro for Messi.

For nogle uger siden indrømmede Manchester City, at de vil gå efter Messi, hvis han stadig står fast på sin beslutning om at forlade Barca. Det meldes også, at City vil udnytte uroen i Barca til at lokke den 33-årige argentiner væk fra den catalanske hovedstad.

Meldinger fra Catalonien går på, at Barca angiveligt tror de vil miste Messi til sommer, men klubben vil gøre alt for at overbevise den argentinske troldmand om, at han skal blive på Camp Nou. Når der er fundet en ny præsident, sandsynligvis ved juletid,  vil vedkommende også gøre alt for at forlænge Messis kontrakt.

.:FORSIDE:.