fbpx

Avis: De Jong har ikke travlt med at forlænge

FCBARCELONA.DK - 10.06.24

// Frenkie de Jong

Der har længe været spekulationer om Frenkie de Jongs fremtid i Barcelona. Hans kontrakt udløber først til 2026, men Barca har allerede tilbudt en forlængelse, som hollænderen dog ikke har travlt med at svare på.

Sidste sommer blev De Jong kraftigt sat i forbindelse med Manchester United, men han insisterede på at blive i Barca. Rygterne om et muligt skifte fortsætter, men med mindre kraft og meget tyder på, at holdets nye træner Hansi Flick, meget gerne vil beholde hollænderen.

Artiklen fortsætter under annoncen


De Jongs kontrakt udløber først om to år, så umiddelbart er der ikke noget der haster, men alligevel vil Barca meget gerne indgå en femårig aftale frem til 2029.

De Jong selv har dog ikke travlt med at underskrive en ny aftale. Det fortæller avisen Marca. Det skyldes blandt andet, at en ny kontrakt ville betyde en lavere løn til midtbanespilleren, der er blandt de bedst lønnede i truppen. Dernæst kommer, at han vil stå i en bedre position om et år, når der kun resterer et år af kontrakten. Her vil Barcas økonomi sandsynligvis være bedre og det kan kaste en bedre aftale af sig.

Dertil kommer, at muligheden for et klubskifte til næste sommer, hvor der kun resterer et år af kontrakten, vil være bedre, da prisen på ham vil falde efterhånden som kontraktudløb nærmer sig.

Det er derfor klart, at De Jong har gode argumenter for ikke at forlænge sin kontrakt denne sommer, men vente et år og se hvad tiden bringer.

dejong10F

.:FORSIDE:.