fbpx

Avis: Lamine Yamals agent ønsker en bedre kontrakt

FCBARCELONA.DK - 19.07.24

 


Lamine Yamal havde et fantastisk EM, hvor han reelt fik sit internationale gennembrud. Han ligger dog stadig i den lave ende af lønskalaen i Barca, men det ønsker hans agent nu, at der bliver lavet om på.

Ingen kan være uenig i, at Lamine Yamal gjorde en forskel ved EM og havde en stor andel i den store spanske triumf, til trods på sin unge alder på 16 år indtil dagen før finalen, hvor han fyldte 17.

For en uge siden meldte Barca ud, at Yamal kommer på kontrakt som førsteholdsspiller, efter at have haft en ungdomskontrakt der svarede til hans alder. Det betyder en pæn lønhøjelse for kantspilleren, men han ligger stadig langt nede på lønskalaen når man sammenligner med mange af holdkammeraterne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Yamal repræsenteres af superagenten Jorge Mendes og han skulle have taget kontakt til klubben, for at drøfte spillerens lønforhold. Mendes mener at Barca bør anstrenge sig for, at Yamal aflønnes ud fra den betydning han har. Det fortæller avisen Sport.

Der er ingen tvivl om, at Yamal kunne tjene mange gange mere i en anden klub, end han gør i Barca. Der har blandt andet været forlydender om, at PSG var klar til at forgylde ham med en kontrakt som er en stjernespiller værdig.

Yamal har dog ingen intentioner om at skifte klub, mens hans agent mener der skal kigges på lønnen, så Yamal får hvad han fortjener. Mendes kender dog samtidig til Barcas svære økonomiske situation og derfor bliver der næppe stillet noget ultimatum.

Det er dog ganske sandsynligt, at Barca hen af vejen vil forbedre Yamals kontrakt, hvis han kan holde fast i den gode udvikling, akkurat som det skete med Messi i starten af hans karriere.

yamal98F

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.