fbpx

Lamine Yamals trøje udsolgt på få minutter

Peter Vyff - 19.07.24

 


Lamine Yamal har haft sig noget af en sæson, og i går blev der endnu en gang sat tyk streg under hans popularitet. Stortalentets trøje blev nemlig udsolgt på flot få minutter, da Barca åbnede for salget af deres 125. års jubilæumstrøje.

Barca har fået en helt nye fodboldstjerne i form af den kun 17-årige Lamine Yamal, der netop er hjemvendt som europamester med det spanske landshold. Catalanerne offentliggjorde forleden, at kantspilleren fremover kommer til at optræde med nummer 19 på ryggen, og sidenhen er trøjesalget gået stærkt.

Efterspørgslen nåede dog i går nye højder, da Barca i samarbejde med Nike åbnede op for salget af den nye trøje, der markerer klubbens 125. års jubilæum. Den efterspurgte trøje blev sat til salg i butikkerne i Barcelona, hvor reaktionen fra fansene har været ganske overvældende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Yamals trøje skulle ifølge avisen Mundo Deportivo have gået udsolgt i de mest almindelige størrelser på blot få minutter efter udgivelsen. Og det til trods for, at Barca og Nike angiveligt havde forberedt sig på den enorme efterspørgsel.

Stjerneangriberens popularitet ser dermed ud til at have nået nye højder, og hans trøjesalg skulle have været uden sidenstykke med hans holdkammerater. De næstmest efterspurgte spillere skulle angiveligt have været Pedri og Gavi, der ligesom Yamal også er to unge spillere på det fremadstormende Barca-hold.

Barca får dog ikke noget ud af trioens store popularitet, når holdet snart tager hul på pre-season turen til USA. Gavi og Pedri sidder begge ude med skader, og når dermed ikke at blive klar, imens Yamal får en tiltrængt pause ovenpå en særdeles hektisk halvsæson.

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.