fbpx

Avis: Pablo Torre har accepteret at blive udlejet

Peter Vyff - 06.07.23

// Pablo Torre

Det er tidligere blevet rygtet, at Pablo Torre skulle have modsat sig en udlånsaftale, da han ønsker at fortsætte hos Barca. Spanieren skulle dog nu have ændret mening, selvom han angiveligt ikke har travlt med at finde en ny destination.

Det er næsten et år siden, at Barca hentede Pablo Torre til Camp Nou foran næsen på blandt andre Real Madrid. Stortalentet har dog haft det svært på førsteholdet, hvor Xavi slet ikke har kunne finde plads til ham på midtbanen, der har været særdeles stærkt besat.

Og efter ankomsten af İlkay Gündoğan, samt det faktum, at der arbejdes på at hente yderligere en midtbanespiller, så har Torre ikke udsigt til spilletid i næste sæson. Spanieren er dog fortsat en af de mest lovende spillere i europæisk fodbold, og ledelsen har derfor ingen intention om at sælge ham permanent.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har i stedet forsøgt at overtale Torre til at blive udlejet, hvilket han dog skulle have modsat sig flere gange. Situationen er dog nu en anden, og ifølge avisen Mundo Deportivo skulle midtbanespilleren nu have accepteret at blive udlånt.

Stortalentet har dog ikke travlt med at komme afsted, da han ønsker at tage sig tid til at finde et passende sted, hvor han kan fortsætte sin udvikling. Den 20-årige Torre forventes derfor også at tage med resten af holdet til USA, hvor der skal spille en række træningskampe imod andre europæiske storhold.

Spanieren skulle dog være et interessant emne for Villarreal, der ifølge Mundo Deportivo ønsker at tilknytte talentet i sommerpausen. Det er stadig for tidligt at spå om, hvorvidt Torre ender på El Madrigal, men det skulle nu være sikkert, at han ikke er at finde på Camp Nou efter transfervinduets slutning.

.:FORSIDE:.