fbpx

Barca vil belønne Fermín for den store udvikling

Anders Lang Jensen - 24.07.24

 


Fermín López fik forlænget sin aftale med Barca for et år siden, men i den forgangne sæson er der sket meget for ham. Hans rolle er blevet større, han har vundet EM med Spanien, og nu meldes Barca klar til en ny kontrakt.

Udviklingen gik hurtigere end ventet, og Fermín López fik i alt 42 optrædener på førsteholdet i sidste sæson. Det krydrede midtbanemanden med 11 mål, og selvom kontrakten løber til 2027, er dialogen allerede gået i gang om en ny aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport har klubben nemlig allerede gjort de indledende manøvrer i kontakten med Fermín López’ bagland om en forlængelse – altså mindre end et år efter sidste forlængelse. Barca vil belønne Fermín med en længere kontrakt, højere løn og en højere frikøbsklausul.

På den måde skal en ny aftale afspejle den udvikling, som Fermín López virkelig har været igennem. Efter en fin sæson i Barca blev han udtaget til det spanske landsholds EM-trup. Det blev kun til et enkelt indhop til slutrunden, men ikke desto mindre har Fermín en guldmedalje med hjem.

Nu skal Fermín López også være en del af den spanske landsholdstrup til OL i Paris sammen med holdkammeraterne Pau Cubarsi og Eric García.

fermin45

// Fermin Lopez
.:FORSIDE:.