fbpx

Dani Olmo: 'Min agent ved hvad jeg gerne vil'

FCBARCELONA.DK - 12.07.24

// Dani Olmo

Et af de varmeste navne på rygtebørsen lige nu er Dani Olmo, som Barca er meldt stærkt interesseret i. I går kom offensivspilleren med en udmelding der indikerer et muligt klubskifte, men spørgsmålet er om det bliver til Barca.

Olmo har haft et forrygende EM med flere afgørende aktioner, ikke mindst i semifinalen mod Tyskland, hvor han på egen hånd sørgede for den sejrsgivende 2-1 scoring.

Barca har længe drømt om at hente La Masia spilleren tilbage til Catalinien og ønsket er ikke blevet mindre under EM, hvor Olmo virkelig har vist sine kvaliteter frem. Der er mange rygter om Leipzig-spilleren og dem kommenterede han i går i den spanske EM-lejr.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Min agent ved hvad jeg gerne vil. Lige nu har jeg nok at gøre med EM, så jeg tænker ikke på andre ting. Jeg har kontrakt med Leipzig og vi har en god relation. Der kommer ingen problemer' indledte han til radiostationen Cadena Cope.

Olmo har angiveligt en lav frikøbsklausul på 60 mio. euro, men den står til udløb den 20. juli. Derefter skal der forhandles med Leipzig og det bliver næppe nemt. Den situation fik også en kommentar fra Olmo.

'Man ved hvad der skal gøres. Hvis de ikke når det, må de kæmpe lidt mere for det' lød det fra ham.

Også Bayern München skulle have fokus på Olmo og det er noget der glæder Olmo. 'Det er vigtigt at de vil satse på dig og det eneste jeg ønsker er, at fortsætte med at vinde' afsluttede han.

Det helt store spørgsmål er så hvad Olmo selv ønsker - Bayern eller Barca? Den kommende uge frem til frikøbsklausulen udløber kan blive afgørende.

olmo6F

.:FORSIDE:.