fbpx

De Jong ventes først at træne med om 3-4 uger

Anders Lang Jensen - 12.07.24

// Frenkie de Jong

I april pådrog han sig den seneste ankelskade, og det er stadig den, der volder De Jong problemer. Han missede de sidste kampe for Barca og EM med Holland, men skaden fortsætter med at hæmme midtbanespilleren.

Højst skuffende måtte Frenkie de Jong melde afbud til Hollands EM-slutrunde med en ankelskade. Situationen er dog den, at den ikke har forbedret sig synderligt siden, og der venter altså stadig flere uger før hollænderen kan støde til resten af truppens fællestræning under Hansi Flick.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge journalisten Achraf Ben Ayad, der dækker Barca og har 1,3 millioner følgere på det sociale medie X, er det nemlig stadig tre til fire uger der mangler, før De Jong vil træne med resten af holdet igen. Det vil sige, at det potentielt er helt op til, at Barca indleder sæsonen 17. august.

Tre ankelskader fordelt på 12 måneder har for alvor sat sig i Frenkie de Jongs fysik. Det er en bekymrende situation for De Jongs ankelproblemer, der har svært ved at gå over selv ved en pause på længere tid.

Det var forhåbningen, at sommerferien ville være nok restitution til, at hollænderen var på 100 procent ved pre-season. Det bliver han dog næppei den første håndfuld uger.

dejong48

 

.:FORSIDE:.